solicita-inscrierea

Menu
http://discountservice.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/header.partener-1-senior-suport-card-optimacgk-is-433.jpglink
http://discountservice.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/header.partener-2-senior-suport-card-dentalmedgk-is-433.jpglink
http://discountservice.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/header.partener-3-senior-suport-card-restaurant-cramele-lui-decebalgk-is-433.jpglink
http://discountservice.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/header.partener-4-senior-suport-card-clubul-oamenilor-singurigk-is-433.jpglink
http://discountservice.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/header.partener-5-senior-suport-card-hotel-internationalgk-is-433.jpglink
http://discountservice.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/header.partener-6-senior-suport-card-senior-mixt-travelgk-is-433.jpglink
http://discountservice.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/header.partener-7-senior-suport-card-one-med-ambulanta-privatagk-is-433.jpglink
http://discountservice.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/header.partener-8-senior-suport-card-besliu-servicii-funeraregk-is-433.jpglink
http://discountservice.ro/modules/mod_image_show_gk4/cache/header.partener-9-senior-suport-card-asistenta-sos-ambulanta-privatagk-is-433.jpglink
«
»

Informatii Parteneri

  • Category: Despre noi

DISTINȘI PARTENERI

Motivul acestui proiect este numarul tot mai evident al persoanelor singure și solitare, implicate în activitatea cotidiană. Un alt motiv este lipsa tot mai acuta de personal de prim-ajutor de baza, in special in zona rurala. Sistemul se adresează clienților români și străini, membrii ai comunității noastre.
 

Totuși, ce ne nemulțumește?

Cea mai mare provocare a seniorilor nostri si afinilor acestora, de a nu călători, sunt costurile și informatia de calitate, generate de lipsa acuta de timp in gasirea acesteia dar si necunoasterea avansata a noilor tehnologii.
 

Și care ar fi Soluția?

Soluția: direcționarea unui flux de clienți spre anumite entitați medicale, turistice, servicii, etc. ce oferă discounturi în special beneficiarilor Programului SENIOR # SUPORT CARD - Discount Service.
Cea mai mare parte a membrilor noștri și a afinilor acestora, optează către servicii private și în proporție de 100% calatoresc frecvent.
Pâna acum, în domeniul medical, al serviciilor primare si prime necesitati, si nu numai, avem peste 200 de parteneri care oferă reduceri beneficiarilor Programului SENIOR # SUPORT CARD - Discount Service.
Având in vedere dinamica acestui card în mediul medical am extins domeniul reducerilor prin voința partenerilor noștri in urmatoarele domenii: Centre Medicale, Centre de Terapii Alternative, Clinici Oftalmologice, Magazine Optometrie, Facilitati la Servicii de Consultanta: Financiara, Juridica, Mediere, Servicii Funerare, Servicii Interventii: Apa, Gaz, Electrice, Asigurari de Sanatate pentru Calatorii, Servicii Transport, Manipulare, Depozitare; Servicii Balneare, SPA, Hoteluri si Pensiuni, Restaurante etc.
 

Motivație sa fiți partener Discount Service

1.Promovarea GRATUITA a servicilor și/sau produselor on-line pe  www.discountservice.ro    (Aici Gasiti)
   * Denumirea societații
   * Domeniul de activitate
   * Poze
   * Adresă
   * Date de contact (telefon, email, website)
   * Descrierea serviciilor
   * Procentul (%) de DISCOUNT / REDUCERE oferit

 

2.Programul SENIOR # SUPORT - Discount Service directionează un număr de beneficiari dintre actualii membri ai ”Clubului Oamenilor Singuri” in număr de peste 10.000, către partenerii noștri, care poate fi și compania dvs. Avantajul beneficiarilor este discountul obținut de la Partenerii SENIOR # SUPORT -Discount Service, iar dvs. vă bucurați de un nou flux de clienți, direcționați către dvs.
3.Schimbarea oricând a serviciilor și/sau a produselor pe care doriți sa le promovați clienților, în funcție de cerințele pieței și oferta dvs., acestea doar prin intermediul SENIOR # SUPORT -Discount Service.
Avem peste 10.000 de membri inregistrați în Asociatiile de Seniori cu care colaboram, iar  scopul nostru este să distribuim un numar de 5.000 de carduri anual, în perioada 2019-2025, urmând ca în anul urmator să extindem proiectul pe piața europeană, unde deja avem activitați și reprezentare prin intermediul partenerilor noștri.
Prin proiectul SENIOR # SUPORT - Discount Service nu reinventam nimic nou, ci imbunatațim ceea ce deja există si a ajuns într-un stadiu ce devine o problemă pentru persoanele în general singure lovite grav de solitudine și excluziune socială.
Cele 2 aspecte pe care le abordăm prin acest produs sunt multitudinea de reduceri oferite prin carduri de fidelitate din partea diverselor companii și promotiile oferite pe diverse site-uri, megareduceri si altele asemenea, dar si extinderea serviciilor de prim-ajutor de baza.
In aceasta perioada de timp, pentru a beneficia de reduceri de la mai multe farmacii, policlinici, cabinet medicale și alte entitati, am fi nevoiti să purtăm o “duzină” de carduri în portofel, iar marea majoritate a membrilor noștri nu mai au timpul necesar ”pentru ei”.
SENIOR # SUPORT CARD - Discount Service înlocuieste multitudinea de carduri cu unul singur. Are parte de aceleași discounturi poate chiar mai mari decât cele ale fiecarei farmacii sau cabinete medicale.
Apoi, în loc ca un membru al unei Asociatii de Seniori să caute pe mai multe site-uri reduceri mari și promotii și să consume din timpul pe care nu îl are oricum, caută pe www.discountservice.ro și fără nici un cost suplimentar poate să vadă, în orasul său, care sunt promoțiile săptamanii apoi să se prezinte cu cardul pentru a primi acele reduceri.
În fiecare zi negociem cu zeci de companii pe mai multe domenii de activitate pentru cele mai bune prețuri de care clienții noștrii să beneficieze și pe care le postăm pe site-ul SENIOR # SUPORT - Discount Service.

 

Primele 2.000 de carduri SENIOR # SUPORT CARD - Discount Service vor avea valabilitate limitată pe 12 luni începand cu 1 Februarie 2019, iar ținta pe care ne-o propunem este aceea de a contribui activ la combaterea excluziunii sociale a membrilor cu ajutorul dvs. dar si generarea acestui Sistem de Prim-Ajutor de Baza Prespitalicesc, inclusiv in zona rurala.

 

Contract de Parteneriat - Discount Service

vizualizare >>